5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve kaideında hiçbir taliıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı cidar ve en az 90 zaman dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile sair taksimmlerden ayrılır.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve balkon kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Duman sızdırmaz özelliğine iye olmalarından dolayı yangın takkadak insanların dumandan zehirlenmelerini engelleyen müstacel çıkış kapısı olarak bilindik yangın bapları, yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir.

Dolgu kullanılarak kapı açıkluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda uzman personelimiz tarafından kaleme alınan bu tasarmızda;

Yangın Bapları tercihe göre;  60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en asliye kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına bakılırsa mukannen yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış kapılarının) mukannen durumlara göre TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Genel amacı insanların binayı muhatara kararlamadan vazgeçme etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri alan kızılır.

Opsiyonel olarak duman sızdırmazlık sağlayıcı kapı madunı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Bir öteki şart ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir ağırlık olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan fazla olmaması gerekir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve çalışmaaretler kullanılır.

Fiyatlar gündeş döviz kuruna bandajlı olarak değnöbetmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en iyi fiyata satın görmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Düzlükında bilirkişi ve sertifikalı kaynarçılarımızın katkıları ile her projeye münasip Yangın Kapısı Fiyatları yangın merdiveni üretimi örgülabilmektedir.

Hatta birlik katlı dokumalarda da yangın çıkışı mutlaka bulunmalıdır. Birokkalı yerde karşınıza çıkmış olsa da farkına varamadığımız yangın kapısı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Sonunda yangın durumlarında kendimizi ve cepheımızdakileri emniyetli alana hızla tahliye etmiş olabilelim.

Report this wiki page